čtvrtek 24. dubna 2014

Matrace na míru výrazně ovlivní kvalitu našeho spánku

Matrace na míru výrazně ovlivní kvalitu našeho spánku

Matrace na míru


Spánkem prožijeme až třetinu života a jeho kvalita zásadním způsobem ovlivňuje i kvalitu našeho života. Pokud se ráno probouzíte rozlámaní, nevyspaní a unavení, je něco v nepořádku. Spánek je relaxační fází organismu, tělo čerpá energii pro nastávající den, odpočívá a regeneruje, je proto mnohem důležitější, než si většina lidí uvědomuje. Po dobrém spánku se Vám také dobře vstává, jste svěží, veselí a celý den se jeví v mnohem pozitivnějších barvách, ať už Vás čeká cokoliv. Matrace, na které trávíte tak podstatnou část života by Vám měla plně vyhovovat, měla by se přizpůsobit Vaší tělesné konstituci, váze i oblíbené spací poloze. Výběr správné matrace může být pro někoho obtížný, proto je nejideálnějším řešením vyzkoušení matrace doma na své vlastní posteli, během pár nocí spolehlivě zjistíte, zdali je zvolená matrace pro Vás vhodná či nikoliv a můžete se s klidnou hlavou rozhodnout pro její koupi. Kvalitní matrace Vám navíc může sloužit pěknou řádku let, proto by se neměl její výběr podcenit.
Matrace

Matrace s velkým M

Pokud jste stále neobjevili ideální matraci, přichází na řadu možnost matrace na míru, tedy takové matrace, která bude vyrobena přímo pro Vás. Výběr materiálů, zónování, tuhosti, výšky matrace či speciálního rozměru, to všechno jsou atributy, které si můžete sami zvolit.
Pokud dáváte přednost přírodním materiálům, určitě Vás potěší možnost vyrobení matrace z darů přírody, volit můžete z koňských žíní, kokosového rouna, ovčí vlny, bavlny nebo latexové pěny z pravého kaučuku. Všechny tyto materiály mají pro Vaši pokožku velmi příznivé účinky a Vaše tělo si na nich dokonale odpočine. S vhodnou kombinací materiálů a skladbou matrace Vám poradí zkušený prodejce a Vy velmi brzy poznáte, co to znamená, vyspat se do růžova na Vaší nové matraci na míru.

2 komentáře:

  1. Já si myslím, že s matrací na míru jde ruku v ruce třeba i postel na míru. Právě tu bych si docela rád nechal udělat. Nejspíš ještě někdy během tohoto roku. Už jsem se i díval po nějakých firmách tady u nás a musím teda říct, že zatím nejvíc mě zaujaly postele od https://www.forrestorigin.cz/ Ty vypadají vážně úžasně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Matrace na míru? To zní dobře. Taky se teď chystám kupovat nějakou novou, ale tuto možnost jsem nezvažovala. Stejně to ale skončí tak, že si prostě koupím nějakou, která mi bude vyhovovat nejvíce. Už delší dobu se dívám po matracích na internetu, třeba tady a pořád vlastně nemám jasno v tom, jaký typ matrace zvolit. Dost se mi líbí ale ty pěnové.

    OdpovědětVymazat