pondělí 30. června 2014

Vinylové podlahy patří k nejoblíbenějším

Vinylové podlahy patří k nejoblíbenějším

Vinyl patří ve světě podlah k těm nejoblíbenějším materiálům. Podlahy z něj vyrobené se totiž dají pořídit za dobrou cenu a především je můžete mít prakticky kdekoliv. Ačkoli mnozí lidé tvrdí, že vinyl můžete zakoupit pouze v dílcích, není tomu tak. Některé firmy nabízí i vinyl v rolích.

vinylové podlahy

Výhody vinylu v rolích

Vlastnosti vinylových podlah v rolích jsou v podstatě stejné jako u vinylové podlahy v dílcích. Podlahy jsou odolné, nevyžadují žádnou speciální údržbu a na dotyk jsou velice příjemné. Na rozdíl od plovoucích podlah totiž nestudí, naopak pěkně udržují teplo. Výhodou je i to, že poměrně dobře tlumí zvuk. Vinylovým podlahám nevadí vlhkost ani voda. K údržbě tak stačí hadr či mop spolu s přípravkem na tento typ podlahy.

výhody vinylových podlah

Pokládání vinylu v rolích

Položit vinyl v rolích není nijak složité. Na rozdíl od vinylu v dílcích má výhodu v tom, že jeho položení je mnohem jednodušší. Nemusíte se strachovat, zda jste vybrali správné lepidlo pro nalepení jednotlivých dílců. Nebo že k sobě třeba dostatečně nepřilnou a vzniknou mezi nimi nevzhledné mezery.

TIP: Pokud chcete koupit vinylovou podlahu v rolích za výprodejové ceny, navštivte web barkotexoutlet.cz.
Pokládání vinylu v rolích vinylová podlaha v rolích

2 komentáře:

  1. Tak s tímto musím jednoznačně souhlasit. Právě vinylové podlahy se mi také hrozně líbí. Dlouho jsem uvažoval nad tím, jestli si domů koupit laminát nebo vinyl a když jsem si porovnal výhody a nevýhody obou, tak vinyl jasně vyhrává. Během tohoto roku do něj tedy půjdu.

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec se tomu nedivím. My teď doma máme taky právě nové vinylové podlahy a jsem z nich úplně nadšená. Předtím tu bylo všude lino a už vypadalo fakt strašně. Ten vinyl se navíc mnohem lépe udržuje. Ani pokládka nebyla překvapivě nijak složitá. Manžel se do toho nakonec pustil na vlastní pěst a zvládl to dobře.

    OdpovědětVymazat