pondělí 30. června 2014

Kvalitní pěnové matrace: Snění v pohodlí

Kvalitní pěnové matrace: Snění v pohodlí

Zdravý a dostatečně dlouhý spánek dává člověku energii na další den. Bez spánku bychom zkolabovali. Někdo dříve, někdo později. To jsou jasná fakta, která jsou všeobecně známa. Jen děti se snaží prázdnými argumenty udolat usínající oči. Pohodlný spánek dává člověku vyšší možnosti v dalším dnu uspět. Odpočatý mozek pracuje na plné obrátky a příležitosti chumelí na odpočatou hlavu a proměňují se v úspěch. Pěnové matrace jsou pro spokojený, vydatný a hlavně pohodlný spánek tou nejlepší volbou. Dokonale se přizpůsobují anatomii spícího. To znamená, že člověk se ráno neprobudí rozlámaný, ale skutečně dokonale odpočatý a plný energie.

pěnové matrace

Nešetřete na spánku

Všichni neustále cvičí své tělo ve fitness, prolévají se proaktivními jogurty s živými biokulturami, ale zapomínají nechat vlastní tělo dostatečně odpočinout. Spát denně jen čtyři hodiny, to vydrží delší dobu jen mladý člověk. Skutečně mladý člověk. Již při třicátém roku takový styl života začne tělo odnášet nemocemi. Zdravý spánek má trvat osm hodin denně. Tělo skutečně potřebuje vypojit a načerpat energii. Ke zdravému spánku je potřeba uvažovat i o vhodném typu matrace. Kvalitní pěnové matrace jsou jasnou volbou pro toho, kdo chce svému tělu dopřát skutečně maximální péči.

kvalitní matrace a luxusní povlečení pro skvělý spánek


Náš tip: pro dokonalý spánek vyzkoušejte také kvalitní povlečení.


Nekupovat matraci v pytli

Koupit si kvalitní a pohodlnou matraci je risk. Na první pohled se vám může matrace zalíbit, zkusíte si na ni lehnout, prodavač na vás hledí, nu, tak ji koupíte, dopravíte domů a dojdete k tomu, že vám matrace nevyhovuje. Proto je výhodné matraci si vyzkoušet přímo doma, bez zvědavých očí prodávajícího. Obchod Matraceno nabízí vyzkoušení pěnové matrace na pět dnů zdarma. Čtyři noci vám určitě budou plně dostačovat k tomu, abyste se rozhodli, zda do takové koupě půjdete, nebo zda si vyzkoušíte matraci jinou.

matrace

2 komentáře:

  1. No už abychom se s manžílkem konečně nastěhovali do našeho rodinného baráčku. Stavíme si jeden takový u Benešova, v blízké dojezdové vzdálenosti do Prahy, protože to město milujeme. Stejně tak jsme se zamilovali do matrace 90x200. Dřív jsme spali spolu, ale teď máme krizi a vyhovuje nám to odděleně.

    OdpovědětVymazat
  2. My máme v současnosti pružinovou matraci, ale už je teda hodně stará a bohužel je to na ní znát. V některých místech už ty pružiny i trochu tlačí. Právě proto bychom co nejdřív chtěli koupit nějakou novou. Tady ty pěnové matrace se mi zdají jako ideální volba. Dívala jsem se a například tady je teď mají za poměrně rozumné ceny, takže by to asi za to stálo.

    OdpovědětVymazat