úterý 3. února 2015

Schönox a Synteko – profesionální řešení staveb

Stavební chemie Schönox

Chcete se spolehnout na kvalitu, rychlost a stálost? Použijte produkty Schönox pro obkladovou a podlahovou techniku. I domácí kutil odvede s touto stavební chemií profesionální práci.


Stavební chemie Schönox - to je funkční, inovativní, vysoce kvalitní a profesionální řešení na stavbách i při renovacích.


Technicko-poradenský servis

Společnost Schönox dbá o své klienty a mimo výroby a prodeje profesionálních produktů pro stavebnictví nabízí klientům také technicko-poradenský servis. Obchodně technické zástupce společnosti, kteří nabízí zákazníkům odbornou pomoc, naleznete ve všech regionech.

Synteko – tradiční švédská technika pro profesionály

Synteko znamená vše pro finální povrchové úpravy, údržbu a opravy dřevěných podlah. Pod touto značkou najdete podlahové laky, oleje a podobně. Produkty Synteko se vyznačují přírodním vzhledem dřevěných podlah, jednoduchostí aplikace a vysokou efektivitou použití.
Výrobky Synteko splňují ty nejvyšší standardy kvality a vyhovují i vysokým nárokům zákazníků.  Dokážou uspokojit jak profesionály, tak i domácí kutily. Unikátní systémy jsou různorodé a jednoduché zároveň. Vyhovují nepříznivým klimatickým podmínkám, což jen dokazuje jejich odolnost a kvalitu.

Synteko nabízí produkty na vodní bázi, na rozpouštědlové bázi, oleje, prostředky pro údržbu a čisticí prostředky, doplňky a nářadí.


Sortiment značky SCHÖNOX A SYNTEKO zahrnuje:

Veškeré produkty jsou rozděleny do tří základních kategorií:
·       Obkladová technika
·       Podlahová technika
·       Dřevostavby

Všechny produkty vynikají jednoduchostí a variabilitou použití.


Obkladová technika

Penetrace a přísady
Rychletuhnoucí a speciální potěry
Podlahové vyrovnávací stěrky
Stěnové vyrovnávací stěrky
Izolační materiály
Lepidla na obklady a dlažbu
Lepidla na dlažbu a kámen
Spárovací hmoty
Malty na opravy a montážní cementy
Doplňkové výrobky

Podlahová technika

Penetrace a přísady
Rychletuhnoucí a speciální potěry
Podlahové vyrovnávací stěrky
Lepidla na podlahové krytiny
Lepidla na parkety
Malty na opravy a montážní cementy
Doplňkové výrobky

Dřevostavby

Lepidla na podlahové krytiny
Spárovací hmoty
Penetrace
Podlahové vyrovnávací stěrky
Hydroizolační materiály
Lepidla na obklady, dlažby a kámen
Výhradním dovozcem značky Schönox je SIKA CZ, s.r.o.


Mateřská společnost Sika AG

Sika je společnost s celosvětovou působností v oboru speciálních chemikálií s vedoucím postavením v inovacích a výrobě systémů pro lepení, těsnění, tlumení, zesilování a ochranu ve stavebnictví či automobilovém průmyslu. Za všechno hovoří fakt, že Sika působí v 84 zemích světa. Disponuje více než 160 výrobními závody, ve kterých zaměstnává přes 16 000 zaměstnanců. Její roční tržby se pohybují kolem 5,14 miliard Švýcarských franků.



8 komentářů:

  1. Musím se přiznat, že tuto firmu teda neznám, ale mockrát vám děkuju za tip. To mně by se teď asi nejvíc hodila nějaká fasádní omítka. Chystám se totiž dělat na celém domě novou fasádu a rád bych vybral nějakou kvalitní, co vydrží roky. Vyrábí tato firma také něco takového?

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, já si pamatuji, že jsme od téhle značky měli i lepidlo, kterým jsme lepily podlahu na terase hned u našeho přelivového bazénu. To lepidlo skvěle drží do teď, i přes to, že je podlaha často mokrá. Akorát manžel někam uklidil tu tubu a od té doby ho nemůžeme najít... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsme doma zkusili termoaktivní stěrky a opravdu nám pomohly. Největší problém jsme měli především s vlhkostí, kvůli které se postupně začala tvořit plíseň téměř po celém domě. Právě díky stěrce jsme se jí začali postupně zbavovat a už se ani u nás znovu neobjevila, takže jsme maximálně spokojeni.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. S manželem jsme se rozhodli vyměnit podlahy v celém bytě, protože tu jsou ještě po babičce, po které jsme ho zdědili. Proto manžel objel stavebniny v okolí a dovezl vzorky, z kterých jsme si vybrali ty nejhezčí. Kamarád nám doporučil řemeslníka, který nám udělal krásné nové podlahy a náš byt je teď jak za škatulky.

    OdpovědětVymazat
  6. Koupila jsem si starší dům a musela jsem investovat do chemické injektáže, jelikož ve všech místnostech bylo velké vlhko a plísně. Na internetu jsem našla firmu, která mi pomohla a provedla sanaci vlhkého zdiva v celém domě. Rekonstrukce tak mohla pokračovat a já si mohla objednat podlaháře a nechat si udělat podlahy v celém domě.

    OdpovědětVymazat
  7. Parádička, díky za tip. Chystám se pustit do rekonstrukce a nějakou stavební chemii rozhodně potřebovat budu. Tak díky za tip na kvalitu. Teď právě řeším jaké doma budeme mít podlahy. Musím teda říct, že když jsem si porovnával možnosti, tak mě asi nejvíc zaujala plovoucí podlaha od https://www.supellex.cz/podlahy/plovouci/ Zatím to tedy vypadá tak, že půjdeme právě do plovoučky.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si nechala nanést termoaktivní stěrku, se kterou jsem spokojená. Nedávno jsem provedla menší renovaci mé koupelny a jednou z nejlepších změn, které jsem udělala, bylo přidání nové zrcadlové skříňky. Myslím si, že tyto skříňky dodaly celé místnosti moderní nádech, ale také mi poskytly další úložný prostor, který jsem potřebovala.

    OdpovědětVymazat