středa 11. února 2015

Domovní alarmy pro naprosté bezpečí

Pro všechny, kteří si chtějí maximálně zabezpečit svůj domov, jsou vhodným bezpečnostním řešením poplašné systémy. Patří mezi ně především kvalitní domovní alarmy, které je možné si koupit jak v drátové, tak i v bezdrátové variantě. Pokud chcete, aby byl Váš majetek a Váš domov v naprostém bezpečí, investice do domovního alarmu se Vám určitě vyplatí.


Bezdrátové domovní alarmy

Do této kategorie domovních alarmů řadíme např. typy Secvest 2WAY nebo Secvest IP. Jaký je mezi nimi rozdíl a jaké výhody přinášejí?


Secvest 2WAY

Tento typ domovního alarmu umožňuje připojení až 48 bezdrátových a dvou drátových zón. Obsahuje inovativní indikátory stavu systému s obousměrnou kontrolou a je možné do něj integrovat i mechanické bezdrátové prvky. Domovní alarm Secvest2Way je vhodný nejen pro ochranu majetku, ale i pro ochranu osob.

Secvest IP

V tomto případě se jedná o kombinace IP kamery a domovního alarmu. Pokud si necháte nainstalovat tento domácí alarm, jeho unikátní a spolehlivý systém Vás upozorní vždy, když dojde k požáru nebo vloupání a reaguje dokonce i na poškození vodou. Zároveň také máte perfektní přehled o tom, co se děje ve Vašem domově či kanceláři o to prostřednictvím Vašeho chytrého telefonu nebo počítače. Bezdrátový domovní alarm Secvest IP se hodí především pro využití v kancelářích, bytech nebo jiných menších objektech.


Drátové domovní alarmy

Výhodou bezdrátového systému je mimo jiné jeho nižší cena, díky kabelovému systému je možné připojit několik detektorů pro každou zónu. Detektory by ale měly být rozděleny do logických skupin, aby v případě poplachu byla usnadněna jejich identifikace. Drátové domovní alarmy najdou svoje využití zejména u novostaveb nebo u objektů, ve kterých už je nainstalovaná kabeláž. Jedním z kvalitních drátových alarmů je např. Terxon SX-MX-LX.



6 komentářů:

  1. S článkem naprosto souhlasím. My máme náš dům maximálně zabezpečený díky alarmu . Mám díky němu lepší pocit, že je náš dům a my v bezpečí. Když jsme jeli na dovolenou, tak jsem měla celou dobu takový divný pocit, aby se k nám do domu někdo nevloupal, tak teď už mám konečně klid.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky musím souhlasit. Alarm teda doma bohužel zatím nemáme, nicméně do budoucna ho určitě chceme pořídit. Zatím nám zabezpečení celého našeho pozemku řeší plot, na kterém jsou svařované panely. Je to teda zatím jen provizorní řešení, než vymyslíme něco lepšího, ale prozatím to stačí. Lepší než nemít pozemek oplocený vůbec. :)

    OdpovědětVymazat
  3. V dnešní době se takový alarm určitě vyplatí. My tedy naštěstí nikdy vykradení nebyli, ale naši sousedé bohužel ano. Asi bychom si také měli nějaký alarm konečně pořídit. Hlavně mám doma schované nějaké investiční zlaté mince, do kterých jsem se nedávno rozhodla investovat a o ty bych velice nerada přišla. Samozřejmě je mám v trezoru, ale i tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je určitě lepší se na takovou situaci připravit. My se zloději bohužel zkušenost máme. Naštěstí nám nic cenného neodcizili, ale skončilo to rozbitým oknem a obrovským nepořádkem. Mohlo to dopadnout i hůř. Co se týče těch zlatých mincí, tak jako investice to určitě není špatné. Pokud ale od své investice čekáte i nějaké zajímavé zhodnocení, tak si myslím, že lepší volba jsou například P2P půjčky investice

      Vymazat
  4. Museli jsme s manželem nedávno nechat naistalovat alarm pro zabezpečení celého domu, jelikož nám ho vykradli. Největší škodu zloděj nadělal ve zkušebně mého muže, ve které si nechala hudební nástroje celá kapela. Policii jsme nahlásili všechny hudební nástroje kytary, bicí, klávesy, shekere, tamburínu a další, ale bylo nám oznámeno, že se málokdy zcizené věci najdou.

    OdpovědětVymazat
  5. Tady u nás v okolí teď nedávno bylo pár vloupaček a právě i z toho důvodu jsem doma nechal nainstalovat lepší alarm. Na druhou stranu některé zloděje ani ten alarm nezastaví, tak teď zvažuji i pořízení nějaké zbraně za účelem ochrany našeho domu. Jaký máte na něco takového názor? Šli byste do toho? Nebo spíše ne? Nemůžu se rozhodnout.

    OdpovědětVymazat