pátek 23. května 2014

Chcete bydlet luxusněji a útulněji? Začněme od podlahy

Chcete bydlet luxusněji a útulněji? Začněme od podlahy

Nikoliv od Přemka, ale od té skutečné podlahy. Podlaha je základ lidské civilizace. Myslíte, že ne? Začalo to prostou hliněnou. Poctivě udusanou bosou nohou. Při vaření na otevřeném ohni, když venku řádily živly, člověk mohl pozorovat potůčky dešťové vody, jak se valí k lůžku ze slámy, jako kdyby si chtěly odpočinout. Taková podlaha byla semeništěm pro různé nemoci, rejdištěm pro hlodavce a hlavně, šla z ní zima. Komfort u poroty získává nula bodů. Postupem času se vše začalo zlepšovat. Z hliněné podlahy se stala podlaha dřevěná, plná třísek, poté do hladka vyhoblovaná, až se vývoj pohnul k naší společnosti Plancher, která dodává podlahy té nejjakostnější kvality. Podlahy od společnosti Plancher (Lovosická 439, Praha 9) překonávají jakékoliv nesnáze lidské civilizace.

Podlahy Plancher Praha

Kvalita a záruky na podlahy

Podlahy s dvanáctiletou zárukou? U nás k vidění a to nijak vzácně. Podlahy naší produkce, to je totiž záruka kvality a dlouhověkosti. Poctivá práce, která dokazuje, že české ručičky jsou skutečně ještě zlaté a že dokážou vzít rázně za práci a odvést ji co možná nejlépe.

Kvalita od podlahy

podlahy PrahaHlavním tahounem naší společnosti je odevzdávat práci, která je kvalitní a dobře odvedená. Ať už při výrobě nebo pokládce podlahy. Naším smyslem je spokojený zákazník, nikoliv plné reklamační oddělení. Popravdě řečeno uvažujeme o tom, že reklamační oddělení úplně zrušíme, jeho vytíženost je prakticky nulová. Nechlubíme se, konstatujeme.

Podlahy Plancher - Lovosická 439, Praha 9

Na výběr je u nás od podlah z PVC, před plovoucí podlahy, podlahy z exotických dřevin, parkety až po údržbu a pokládku parket. Nabízíme kvalitu a jistotu. To už vám teď nabídne málokdo. Naše společnost sídlí v Praze na adrese Lovosická 439, Praha 9. Kromě prodeje podlah zajišťujeme také jejich odbornou pokládku, renovaci a broušení parket, prodej a montáž dveří, truhlářské služby a půjčovnu brusek.

7 komentářů:

  1. Díky moc za článek. My se teď právě chystáme měnit podlahu v kuchyni. Někde jsem četla, že právě do kuchyně jsou prý vhodné vinylové podlahy, je to pravda? Momentálně tam máme staré linoleum a to už teda vypadá strašně. Na druhou stranu už je tam skoro 40 let, tak na to má právo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Určitě je, z vlastní zkušenosti můžu říct, že vinylová podlaha v kuchyni je super. Doma ji máme. Je na ní hlavně dobré to, že když se na ni třeba něco rozlije, tak to tomu vinylu nijak neublíží. To samé se bohužel nedá říct například o laminátu. Ten naopak do kuchyně moc vhodný není.

      Vymazat
  2. U nás doma by to taky chtělo na těch podlahách nějak zapracovat. Vinyl by se mi hodně líbil. Četla jsem, že jako materiál je prý dost odolný, což je super. Zrovna nedávno jsem se byla dívat v koberce Breno po nějakých kusových kobercích do obýváku a všimla jsem si, že tam právě prodávají i vinylové podlahy. A dokonce i za celkem rozumné ceny. Pár dekorů mě tam opravdu zaujalo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě je dřevo prostě něco, co udělá domácnost vždycky o dost útulnější. Mně se třeba líbí i dřevěné lamelové stěny. Ty jsou fakt moc pěkné a hlavně to opticky rozdělí prostor, takže to doporučuji všem, co mají pocit, že je jejich obývák neútulný, protože je moc velký. Ale na druhou stranu ono se to hodí i k jiným příležitostem. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobré tipy. My teď budeme řešit právě podlahu na naší terase a taky bych tam chtěla asi dřevo. A k tomu ideálně nějaký dřevěný zahradní nábytek. Mimochodem, když už jsme u toho, tak před pár dny jsem koukala na nějaké zahradní lavice a narazila jsem na tuto stránku - https://www.avenberg.cz/k137-zahrada-kresla-lavice-a-stoly-zahradni-lavice Nemáte s tím obchodem někdo zkušenost? Díky moc. :)

    OdpovědětVymazat
  5. A co třeba ložnice? Jaká je tam podle vás nejvhodnější podlaha? Já právě zvažuji ten zmíněný vinyl. Ale ještě nevím. Rád bych naši ložnici od základu předělal. Tedy nová podlaha, nová postel a nakonec asi i nová matrace. Tu jedinou mám už vybranou, chci ji kupovat tady odtud. :)

    OdpovědětVymazat